Even voorstellen onze gebiedsregisseur

Beste Bewoners van Meedhuizen,

Even voorstellen onze gebiedsregisseurAls gebiedsregisseur ben ik o.a. voor het dorp Meedhuizen werkzaam en in de dorpen en wijken er omheen. Ik wil me graag middels dit stukje via de website nogmaals even aan u voorstellen.
Als gemeentelijk aanspreekpunt voor de leefbaarheid in uw wijk kunt u bij mij terecht voor vragen, idee├źn, wensen of overige zaken. Ook als u een ‘bewonersinitiatief’ of zogenaamd ‘zorginitiatief’ wil bespreken kun u contact opnemen.

Uw vragen kunnen ook van persoonlijke aard zijn. Afhankelijk van uw vraag, vervul ik de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker.

Met vriendelijke groet,
Klaas Bult
Telefonisch bereikbaar op het volgende nr. 06 48135329
email k.bult@delfzijl.nl