Andere route wandeling straatverlichting

U bent, als inwoner van Meedhuizen, uitgenodigd voor de inloopavond op donderdag 17 januari. We kijken die avond op vier plaatsen in Meedhuizen naar de inmiddels opgehangen testverlichting of proefarmaturen. De armaturen zijn, om technische redenen, niet op de plaats gekomen die we eerder in deze nieuwsbrief en in de uitnodiging hebben laten zien. Ze staan op andere locaties (zie luchtfoto hieronder).
We lopen donderdag 17 januari dus ook een iets andere ronde dan we eerder hebben aangegeven.

We horen die avond graag van u wat u vindt van de verschillende verlichtingen, welke uitstraling het beste past en of we overal dezelfde moeten plaatsen of niet en wat het effect is van het dimmen van de verlichting.
De avond begint, zoals eerder ook al gemeld, om 18.30 uur in de dorpsherberg met een kopje koffie of thee en de uitleg van de route. We lopen tot ongeveer 20.00 uur door het dorp. Er is geen plenaire afronding meer in de dorpsherberg.

 

Andere route wandeling straatverlichting