Inloopavond 13 december: definitief ontwerp

En dan….: de finale en het begin. De finale van de ontwerpfase en het begin van de uitwerking en de aanzet tot de uitvoering.

13 december is een bijzonder moment in het project Meedhuizen: verkeer en meer….”. En dat bijzondere moment willen we samen met u en met wethouder Menninga markeren. We nodigen u uit om op donderdag 13 december aanstaande samen het definitief ontwerp te bekijken. Wij zijn uiteraard aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

U kunt vanaf 18.30 uur terecht om de laatste fase van het ontwerp, het definitief ontwerp, te bekijken. Om 19.30 uur heffen we samen het glas en proosten we op de volgende fase: doorzenden naar college voor de ‘definitieve klap’.

Daarna dragen landschapsarchitecten Mathijs Dijkstra en Quiryn Kaasschieter het stokje over aan de aannemer. De aannemer gaat aan de slag met het maken van het bestek, waarna we in het voorjaar starten met de uitvoering. Mathijs en Quiryn blijven lid van het bouwteam (voorheen projectgroep), om de uitwerking van de details te bewaken.

Samen werken en samenwerken
Vanuit het bouwteam wordt de samenwerking met het dorp  als erg prettig ervaren. Heeft u dit anders ervaren? Of heeft u een tip hoe we dit nog beter kunnen doen?
Dan horen we dat ook graag! Dat kan op 13 december persoonlijk, maar mailen mag ook: naar Rients Turkstra r.turkstra@delfzijl.nl of naar Yvonne Arnst yvonne@yvonnearnst.nl

Programma|
18.30 uur             Start inloop
19.30 uur             Gezamenlijke toost op het definitieve ontwerp\
20.00 uur             Einde inloop

Mocht u vragen hebben over deze avond, neem dan contact op met Yvonne Arnst, communicatieadviseur van het project. Zij zorgt dat uw vraag wordt beantwoord. U kunt bij haar ook uw mailadres achter laten, zodat we u in de toekomst de digitale nieuwsbrief met steeds de laatste stand van zaken van het project kunnen toesturen.
Het mailadres van Yvonne is: yvonne@yvonnearnst.nl.

We hopen donderdag 13 december met u te kunnen proosten op ons definitief ontwerp.