Informatiebijeenkomst 22 november

Geachte dorpsbewoners,

Nationaal Coördinator Groningen (NCG) laat woningen in het aardbevingsgebied onderzoeken. Met de gegevens van deze opnames wordt berekend of woningen bestand zijn tegen aardbevingen. Is dit niet het geval, dan is versterken van de woning nodig.

Er is een berekening gemaakt voor woningen die mogelijk risico lopen bij een zware aardbeving. Hierbij is gekeken naar de kennis die er is over het type gebouw, de samenstelling van de bodem en de grondversnelling.

Ook in Meedhuizen staan woningen waarbij de kans bestaat dat deze niet voldoen aan de veiligheidsnorm. Daarom willen we deze woningen graag onderzoeken. Vervolgens kunnen experts beoordelen of versterking van de woning nodig is.

Kom naar de informatiebijeenkomst
Wat dit voor u betekent, vertellen NCG en de gemeente Delfzijl u graag tijdens een informatiebijeenkomst. U bent van harte welkom. Koffie, thee en koek staan klaar.

Wanneer:       Donderdag 22 november 2018
Tijd:                19.30
21.00 uur
Waar:             Dorpsherberg Lanting, Hoofdstraat 7 in Meedhuizen

uitnodiging-Meedhuizen-22-november-2018